Ettervern Norge
 
 
Du er her:Forside-Ettervern-Kildevangen

Kildevangen

Ettervern Norge innleder samarbeid med Kildevangen.


Kildevangen
  • er et livssynsnøytralt behandlingssenter. Kildevangen er ikke tilknyttet noen organisasjon. Når du kommer til Kildevangen vil du føle at du er del av en liten gruppe og ikke en stor forsamling. Vi er Norges minste 12 trinns klinikk. Vi er også den eneste 12 trinns klinikken i Norge som tilbyr individuell terapi som en del av behandlingen for alle klienter.

 Trykk på logoen for å gå til Kildevangens nettsider.Ettervern Norge 
  • er knyttet til kvinner og menn som er alkohol- og/eller pilleavhengige og som har vært til behandling ved en behandlingsinstitusjon og som deltar i ettervernsgruppene. Ettervern Norge har ettervernsgrupper mange steder i Norge.
  • Ettervern er vesentlig etter en behandling.

Ettervern Norge og Kildevangen har nå startet et samarbeid som har som målsetning å styrke alkohol/pilleavhengiges mulighet til å klare seg uten rusmidler etter endt behandling.


Ettervern
Formålet med ettervern er å støtte utskrevne klienter fra behandling i deres arbeide med å bevare et rusfritt liv. Det skal være en bro mellom behandlingen og livet etterpå -i familie og vennekrets, i arbeidslivet og i den alminnelige sosiale omgang.

I ettervern Norge tas det særlig sikte på:
- at ved samarbeide i selvhjelpgrupper (etterverngrupper) å oppmuntre til mellommenneskelig kommunikasjon, til å åpne seg og gi utrykk for gleder og bekymringer, tanker, meninger og erfaringer -til å be om hjelp og å tilby hjelp.
- å styrke motiveringen for å bevare det rusfrie livet, styrke evnen til å motstå presset, oppfatte og gi akt på faresignalene og forebygge tilbakefall.
- å være til støtte for den enkelte ved kriser og vansker som måtte inntreffe, og være rede til å hjelpe i tilfeller av tilbakefall.

Det er derfor ettervernet finnes.Ettervern Norge ser frem til et konstruktivt og langvarig samarbeid med Kildevangen til det beste for de som har vært til behandling.

Copyright 2013 Ettervern Norge - E-post: post@ettervernnorge.no Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå
 
 
Dine Logo