Ettervern Norge
 
 
Du er her:Forside-Ettervern-Anonymiteten

Anonymiteten

 
I Ettervern Norge praktiserer vi de samme anonymitetsprinsipper som enhver annen institusjon eller etterverngruppe.  
 

Om anonymiteten
I forholdet til den enkelte person gir anonymiteten en beskyttelse til alle medlemmer mot å bli identifisert som alkoholiker, en sikkerhet som ofte er av særlig betydning for nykommere.

Vi vet av erfaring at mange problemdrikkere kan komme til å nøle med å henvende seg til selvhjelpsgrupper for å få hjelp hvis de har mistanke om at problemet deres vil bli omtalt åpenlyst av andre, selv om det skulle være utilsiktet.

Nye medlemmer bør kunne søke hjelp og være trygge på at deres identitet ikke vil bli kjent for noen utenfor fellesskapet.

På det personlige plan sikrer anonymiteten medlemmenes privatliv og gir en beskyttelse som ofte er av største betydning for nykommere.

Vår erfaring viser at nykommere ville nøle med å søke hjelp i Ettervern Norge hvis de hadde noen grunn til å tro at deres alkoholisme skulle bli kjent offentlig. Dessuten tror vi at begrepet personlig anonymitet har en viktig betydning for oss – at det holder oss borte fra å søke personlig anerkjennelse, makt, prestisje eller profitt. 

Copyright 2013 Ettervern Norge - E-post: post@ettervernnorge.no Webdesign og webutvikling av A2N Digitalbyrå/ Reklamebyrå
 
 
Dine Logo